Сьогодні свій останній день на посаді відпрацювала завідувачка неврологічного відділення Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування Інна Маркіна. На заслужений відпочинок її проводжали колеги та керівництво громади – повідомляє кореспондент телеканалу «Орбіта».

В медицині Інна Маркіна 51 рік, 48 з яких працює неврологом в Покровську. Неврологічне відділення лікарні очолює з 1979 року.

«Найцінніше – це мій колектив, який зростав на моїх очах, був моєю надією та опорою, який мене не підводив, і з яким мені дуже важко розлучатися. Є діти – а це теж моя дитина», – каже Інна Маркіна.

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк подякував Інні Маркіній за все, що вона зробила для покровської медицини і зокрема неврології.

«Щиро дякуємо за Ваш невпинний труд, за Ваш професіоналізм. Нам дуже шкода, що Ви залишаєте свій пост, але зичимо Вам здоров'я, енергійних років життя для себе, для своєї родини. Будьте щасливі – і знайте, що завжди можете повернутись, і ми будемо раді Вас бачити!» – зазначив очільник громади.

З 5 серпня завідувачкою неврологічного відділення Покровської КЛІЛ стане Валерія Бондаренко.

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в 2024 році Інні Маркіній було присвоєно звання «Заслужений лікар України».