До Покровської дитячої бібліотеки імені Олени Пчілки надійшли нові книги. Про це повідомила директорка бібліотечної системи Покровської громади Христина Тумасова.

Це стало можливим завдяки участі колективу в проєкті «Книжкові гранти для бібліотек», організованому Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів у партнерстві з Благодійними фондами «Бібліотечна країна» та «Толока» за фінансової підтримки письменників і книготорговців Helping Ukrainian Books and Booksellers і Біржової спілки німецьких видавців.

На конкурс було подано 975 заявок. В результаті були відібрані 38 публічних бібліотек України, які безкоштовно отримали книжки 2021-2023 років видання.

До цього списку увійшла і Центральна дитяча бібліотека імені Олени Пчілки, яка отримала 107 примірників українських художніх книжок на загальну суму 30 тисяч гривень.

«Працівники Покровської центральної дитячої бібліотеки імені Олени Пчілки намагаються регулярно поповнювати свій бібліотечний фонд. Для цього вони беруть участь у різноманітних проєктах», – зазначила Христина Тумасова.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що громадська організація «Центр інновацій та партнерства U.Mentor» допомогла зібрати кошти на відновлення бібліотеки імені Олени Пчілки, яка постраждала внаслідок обстрілу.