Вже другий тиждень мешканці та голови мирноградських об’єднань співвласників багатоквартирних будинків спілкуються через журналістів та начальника військової адміністрації. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Спочатку свої претензії виклали мешканці ОСББ «Шанс» з мікрорайону «Молодіжний». Нагадаємо, люди вимагають від колишньої керівниці ОСББ звіту про витрату коштів з квартплати. А через тиждень після виходу цього матеріалу до очільника Мирноградської МВА Юрія Ключки завітали голови декількох ОСББ, аби наголосити: їм прикро, що люди не бачать їхньої роботи та не вірять в їхню порядність.

«Один товариш, якого ми знати не знаємо, з'явився нещодавно, починає ходити по наших домівках – саме по Даманському. Підриває авторитет і поливає брудом усіх голів», – каже голова ГО «розвиток ОСББ Мирнограду» Наталія Лясковка.

Що стосується діяльності колишньої голови ОСББ «ШАНС», то присутні запевнили, що працювала вона чесно, гроші на рахунку залишила, і колегам прикро, що будинок, яким жінка опікувалась 16 років, перейде під керування іншої особи.

«Я його віддала добровільно. На зборах вийшла і сказала: я йду на пенсію. І я без претензій передала (новому голові – ред.) всі документи, які він від мене просив», розповіла колишня керівниця ОСББ «Шанс» Марія Леонтієва.

Юрія Ключка намагався дати пораду: звітувати перед мешканцями будинків частіше – тоді і не виникатиме таких прикрих ситуацій.

«Треба зробити у Вайбері групу будинку і розміщувати там звіти, як ми робимо щомісяця. Разом із чеками, куди що витрачено», – зазначив голова ОСББ «Соборний 19» Олексій Дорошенко.

Разом з тим голови ОСББ зазначали, що важко працювати, коли тобі не довіряють.

Детальніше про спілкування Юрія Ключки та голів ОСББ – в сюжеті ТК «Орбіта».