Питання оборони мають бути пріоритетом номер один – зазначив Ігор Мороз на Конгресі місцевих і регіональних влад при Президентові України

Виконуючий обов’язки голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз взяв участь в Конгресі місцевих і регіональних влад при Президентові України. Про це повідомляється на сайті Донецької обласної державної адміністрації.

Максимальну увагу учасники засідання приділили ситуації на місцях у різних регіонах країни. Також наголосили на важливості спільної справи – оборони держави.

«Поділяю думку Президента: захист нашої держави – обов’язок кожної та кожного — тих, хто на фронті, і тих, хто в тилу. Ми на Донеччині чудово розуміємо, що питання оборони мають бути пріоритетом номер один, адже наша область стікає кров'ю військових і цивільних уже десятий рік», – зазначив Ігор Мороз. 

Він додав, що в органах місцевого самоврядування та місцевих адміністраціях так само усвідомлюють важливість спільної боротьби.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що на Донеччині відбувся брифінг виконуючого обов'язки начальника Донецької військової адміністрації Ігоря Мороза, на якому він розповів про ситуацію в області.