Ігор Мороз не отримував пропозиції очолити Донецьку обласну військову адміністрацію. Про це перший заступник голови ОДА, який після звільнення Павла Кириленка виконує обов’язки голови облдержадміністрації, повідомив сьогодні, відповідаючи на питання журналістів під час брифінгу.

«Пропозицій ніяких не отримував. Я виконую обов’язки голови обладміністрації – керівника військової адміністрації за законом про місцеві державні адміністрації. У разі відсутності голови з будь-яких причин повноваження виконує перший заступник або один із заступників», – повідомив Ігор Мороз.

Він також зазначив, що виконуватиме обов’язки до моменту призначення керівника обласної військової адміністрації президентом України.

«Коли це відбудеться, сказати не можу, тому що не знаю. Яке рішення президента з цього приводу – коментувати не можу, тому що я теж цього не знаю і не впливаю на ці процеси», – зазначив Ігор Мороз.

Нагадаємо, 5 вересня президент Володимир Зеленський звільнив Павла Кириленка з посади очільника Донецької ОДА. Наступного дня Верховна Рада призначила Кириленка головою Антимонопольного комітету.

За інформацією ЗМІ, наступником Павла Кириленка на посаді керівника Донецької області може стати Ігор Мороз.