Юні гуртківці Станції юних техніків і Центру творчості та дозвілля Покровська знову мають можливість займатись очно. За згодою батьків та з огляду на безпекову ситуацію заняття проходять у нещодавно відремонтованих укриттях. Про це повідомила начальниця Покровського відділу освіти Любов Воротинцева.

«Ми зберегли керівників гуртків, і в цих умовах ми все ж таки можемо надавати дітям якісні послуги, тому що одне навчання в дистанційному форматі, звісно, втомлює дітей», – зазначила Любов Воротинцева.

Покровська позашкільна освіта охоплює 1380 дітей. Є такі, що відвідують по декілька секцій одночасно.

У сховище дітей приводять батьки. У школярів також є можливість відвідувати заняття дистанційно через платформу Teams. Так відбувається в кожному з трьох працюючих покровських закладів позашкільної освіти.

Налагодженість процесу позашкільних занять, де є можливість вибору дистанційних та очних годин, дала можливість покровським школярам не тільки розвиватись творчо, а ще й зберегла колективи позашкільної освіти.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровській громаді працюють над створенням найпростіших укриттів у закладах освіти. Зокрема укриття в дитсадках облаштовують за підтримки компанії «Метінвест».