Співробітники гуманітарного проєкту «Проліска» привезли до Покровська новий вантаж гуманітарної допомоги для тих, хто має статус внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомили в Покровській МВА.

Цього разу вантаж від  УВКБ ООН містив теплі речі та взуття. Як зазначив консультант у сфері захисту та соціальних питань громадської організації «Проліска» Віталій Воскобойник, одяг отримали 200 мешканців Покровська. Кожній внутрішньо переміщеній особі виділили набір з трьох предметів гардероба.

«Ми привезли до Покровська одяг: речі, які необхідні людям вже зараз, коли прийшла осінь і на вулиці холодно», – підкреслив Віталій Воскобойник.

Керівниця Покровського координаційного комітету самоорганізації населення Марина Ухова додала, що допомога такого роду зараз дуже потрібна переселенцям у Покровській громаді. 

«Примітно, що в громаді зараз проживає чимало громадян, які опинились у складних обставинах та не мають можливості купити необхідний одяг. Сподіваємось й на подальшу співпрацю», – каже Марина Ухова.

Інспектори ККСН надають інформацію про надання гуманітарної допомоги старшим будинків, які потім доносять її до городян.

Раніше Pokrovsk.news розповідав, скільки покровчан вже отримали компенсацію за програмою єВідновлення.