Жителі Родинського, чиї домівки постраждали від обстрілу 21 вересня, отримають фінансову допомогу від громадської організації «Аваліст». Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Представники громадської організації «Аваліст» здійснюють прийом громадян на території Родинського старостинського округу.

За словами виконуючої обов'язки начальниці відділу управління Родинського старостинського округу Ганни Мосейчук, організація склала список постраждалих від обстрілу, які можуть подати заявки на фінансову допомогу.

«Представники ГО «Аваліст» були на місці обстрілу, який стався 21 вересня. Вони оцінили масштаб трагедії й вже сьогодні кожному мешканцю, у якого постраждало домогосподарство, оформлюється допомога у розмірі 6200 гривень», - констатує Ганна Мосейчук.

Громадська організація «Аваліст» була однією з перших, хто прийшов на допомогу мешканцям Покровської громади після обстрілу 7 серпня. Фінансову підтримку від благодійників вже отримали понад вісімсот власників пошкодженого майна.

Для своєчасного реагування та надання допомоги жертвам ракетних нападів Покровська МВА координує взаємодію з міжнародними організаціями.

Детальніше про діяльність волонтерської організації — в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровська громада отримала від організації «GEM» ще 141 пластикове вікно, які встановлять в постраждалих від обстрілу 7 серпня будинках.