Жителів Покровська, які постраждали від обстрілу, запрошують зареєструватися для отримання фінансової допомоги. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

«Громадська організація «Аваліст», у співпраці з Save the Children, організовує реєстрацію для отримання фінансової підтримки для осіб, чиє житло пошкоджено під час обстрілу», – йдеться у повідомленні.

Реєстрація відбудеться завтра, 1 грудня. Фахівці ГО «Аваліст» працюватимуть в Управлінні соціального захисту населення з 10:00.

Документи, необхідні для реєстрації:

паспорт;

▪ ідентифікаційний номер (ІПН) для кожного члена родини;

▪ IBAN (розрахунковий рахунок);

▪ свідоцтва про народження дітей.

Довідки за телефонами: 095-399-90-55, 099-923-89-99.

Раніше повідомлялося, що 29 листопада близько 23:30 ворог обстріляв міста Покровськ, Мирноград та Новогродівку ракетами С-300. У Покровську постраждали 5 осіб, з них троє дітей. Пошкоджено житлові будинки, заклад дошкільної освіти, відділ поліції, гаражі.

У Новогродівці зруйнований під’їзд 3-поверхівки. З-під завалів будинку дістали тіло загиблого 62-річного чоловіка. Поранено 5 людей, серед них – 13-річний хлопчик. Пошкоджень зазнали 2 багатоквартирних будинки, гаражі, будинок культури. На місці ракетного удару триває рятувальна операція. Під завалами, ймовірно, можуть знаходитися ще 4 людини, зокрема дитина.

У Мирнограді пошкоджено відділ поліції, суд, автомобілі. Інформації про постраждалих не надходило.