«Мирноградський» міст у Покровську визнано придатним до експлуатації, але відновлювати його поки не будуть. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Попри те, що в країні триває війна, Покровська громада продовжує працювати над оцінкою пошкоджень та плануванням відновлення, щоб після закінчення бойових дій максимально швидко розпочати реконструкцію та повернення в експлуатацію пошкодженого майна», – йдеться в повідомленні.

Зокрема для обстеження шляхопроводу біля станції «Нова» (так званого «Мирноградського» мосту) були запрошені фахівці київського ДП «Національний інститут розвитку інфраструктури». За попередніми висновками, міст визнано придатним для використання.

«Після завершення війни цей міст ми повністю відремонтуємо. Зараз є рух автомобілів в обох напрямках, цього наразі вистачає, тому ремонтних робіт поки не буде», – повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

У Покровській МВА також повідомляють, що загалом громада має масштабні плани щодо відновлення інфраструктури після війни.

«Існують великі задуми щодо відновлення всіх будівель та інших об'єктів інфраструктури після завершення бойових дій. Однак в умовах поточної ситуації ремонтні роботи не є пріоритетом, оскільки основні зусилля зосереджені на підготовці громади до осінньо-зимового періоду та усуненні наявних пошкоджень будівель, придатних до подальшого використання», – зазначають у Покровській МВА.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську триває ямковий ремонт доріг.