Екс-керівник Селидівської лікарні Ігор Кіяшко очолив медичний заклад в Одесі. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Ігоря Кіяшка призначено виконуючим обов’язки генерального директора КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

За фахом Ігор Кіяшко лікар-отоларинголог, закінчив Донецкий національний медичний університет та Харківську медичну академію. Загальний стаж роботи в медицині – 23 роки.

З 2000 року працював лікарем у медичних закладах Донеччини. З 2008-го займав керівні посади у КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» в Донецьку до окупації в 2014 році, а згодом до 2022-го – у Маріуполі. Займався евакуацією медичного персоналу з оточеного ворогом міста. Згодом очолив Селидівську центральну міську лікарню, де протягом майже двох років працював в умовах постійних обстрілів. 

«Розвиток, осучаснення, прозорість, підняття рівня заробітних плат для персоналу Одеської «екстренки» – пріоритетний напрямок роботи. На Ігоря Анатолійовича покладається велика відповідальність» – зазначив Олег Кіпер.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Селидівську центральну міську лікарню було вирішено релокувати до Одеської області.