Начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів черговий прийом громадян. Разом з ним мешканців громади вислухали керівники військової адміністрації та представники відповідних профільних управлінь – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Сьогодні на прийомі побільшало мешканців. По-перше, зверталися з проханнями щодо ліквідації наслідків негоди. Хочу сказати, що ми усуваємо наслідки тільки на комунальному житлі. До речі, прийшли й жителі вулиці Олександра Кошиця (Ольшанського), які виявили бажання перейти на обслуговування до КП «Господар». Після цього ми матимемо змогу ліквідувати ці наслідки. Також зверталися люди щодо проведення операції – імплант на коліно. Розказали, як зробити безоплатно, плюс від міста отримають допомогу», – розповів Сергій Добряк.

Також звучали питання щодо благоустрою в Родинському – а саме встановлення обмежувальних пристроїв, щоб автомобілісти не залишали свої машини на пішохідній зоні. Мешканці Піщанського старостинського округу попросили встановити на автошляху знак «Головна дорога», аби мінімізувати ризик виникнення аварійних ситуацій. Вони пояснили, що знак на дорозі вже є, але в такому місці, що його погано видно.

«Також зверталися мешканці Родинського щодо нестачі води в літній сезон. Закликаємо наших мешканців не поливати городи, бо містянам, які живуть в багатоквартирних будинках, не вистачає води помитися і попити. Тому давайте будемо дбайливо ставитися і до води, і один до одного», – зазначив Сергій Добряк.

Під час бесіди він також порушив тему евакуації до більш безпечних регіонів України, адже ситуація в громаді залишається досить напруженою.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що фахівці КП «Господар» ремонтують покрівлі в центральній частині Покровська, які постраждали внаслідок негоди минулого тижня.