1 людина загинула і 7 поранені внаслідок сьогоднішніх обстрілів Донецької області. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його інформацією, під обстріл потрапило село Ясенове Покровської громади – там поранено людину, пошкоджено підприємство.

Вранці росіяни скинули авіабомбу на Селидове – отримали поранення 6 людей, зокрема двоє підлітків; пошкоджено 7 багатоповерхівок, 5 приватних будинків, 3 адміністративні будівлі та 4 автомобілі.

Про подробиці обстрілу Селидового повідомляють у Селидівській міській військовій адміністрації.

«Сьогодні близько 8:40 окупанти скерували авіабомбу ФАБ-500 з УМП поруч із багатоквартирним житловим будинком. Станом на 10:00 працівники ДСНС ліквідували пожежу в двох квартирах на 3 та 4 поверхах загальною площею 90 квадратних метрів. Під час ліквідації пожежі з пошкоджених квартир врятовано трьох осіб. Наразі відомо про 6 поранених мешканців, з яких 2 дітей (хлопець 17 років і дівчинка 11 років), вони доставлені до медичних закладів», – повідомляють у Селидівській МВА.

Вадим Філашкін також зазначає, що під вогнем сьогодні опинився Торецьк – там встановлено інформацію про 1 загиблу людину.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 червня російські окупанти обстріляли Покровськ.