У місті Добропілля відбувся захід до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначався 9 листопада. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Навіть у воєнний час ви робите дуже велику справу, надихаєте, мотивуєте. Ми проводимо багато заходів для військових, після яких вони виходять з натхненням», – звернувся до місцевих працівників культури начальник Добропільської міської військової адміністрації Андрій Бондаренко. 

Подяками обласного управління культури і туризму нагородили викладачів музики, бібліотекарів, фахівців відділу культури й творчі колективи. Начальниця міського відділу культури і туризму Інеса Хорошавіна зауважила, що головне святкування у творчій родині Добропільської громади ще попереду.

«Я хочу, щоб ми зустрілися нашою великою сім'єю, яка зараз по всій країні та за її межами. Тримаємо культурний фронт і надалі. Незламності вам і скорішої перемоги нам», – зазначила Інеса Хорошавіна.

Грамотами відділу культури і туризму нагородили працівників культури зі Святогорівки, Білицького та Добропілля – всіх тих, завдяки кому громада творчо та самобутньо представлена на конкурсах та фестивалях різного рівня, а мистецтво Донеччини продовжує розвиток. 

Детальніше про захід до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як привітали працівників культури в Покровську.