Чергова група дітей з Покровської та Авдіївської громад вирушила на відпочинок у санаторій «Прикарпатський» в місті Яремче. Про це повідомила начальниця Покровського міського відділу освіти Любов Воротинцева.

«Сьогодні ми вкотре відправляємо дітей на оздоровлення. Це буде змішана поїздка – 28 дітей з Покровської громади та 16 дітей з Авдіївської. Вони забезпечені супроводом: з ними їдуть наші педагоги, які будуть з ними там весь час перебування, а також медична сестра, яка буде опікуватися їхнім здоров’ям під час дороги», – розповіла Любов Воротинцева.

За її словами, в санаторії на дітей очікує насичена програма: екскурсії, різноманітні майстер-класи, тренінги. Також це гарна нагода відпочити від звуків сирен і та перезавантажитися психічно. Відправитись на такий безкоштовний відпочинок має змогу кожен учень, без вікових обмежень та відбору. Головне – бажання та згода батьків.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що близько двох тижнів тому покровські школярі вирушили до санаторію «Косів».

Такі подорожі вдається влаштовувати завдяки співпраці Донецької обласної військової адміністрації, зокрема її начальника Вадима Філашкіна, Покровської МВА, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики, Мінреінтеграції, а також особисто Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук та Благодійного фонду «Співдружність України». Безпосередньо доставити дітей до Дніпра вже традиційно допомагають представники фонду «Люкрейн». Далі юні туристи продовжують шлях потягом.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».