Чергова група дітей з Покровської громади вирушила на відпочинок. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Таке оздоровлення дітей з прифронтових міст, особливо з тих, де ведуться бойові дії, можливе завдяки підтримці Донецької ОВА, зокрема Вадима Філашкіна, Покровської МВА, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики, Мінреінтеграції, зокрема Віцепрем`єр-міністра Ірини Верещук, благодійних фондів «Співдружність України» та  «LUkraine».

Сьогодні до санаторію «Косів» вирушили 44 учні з Покровської громади. Дітей супроводжують медичні працівники, дорослі та педагоги з освітніх закладів. 

Діти проведуть місяць відпочинку серед мальовничої природи та гір. Їх очікують навчання, екскурсії та робота над ментальним здоров'ям. 

«Наші покровські діти проведуть місяць на відпочинку, де на них чекає п'ятиразове харчування, ігри та всебічні розваги. З дітьми їдуть наші фахівці з відділу освіти – педагоги та організатори, які займатимуться дозвіллям дітей та організацією екскурсій. Учні, які вже відвідували Закарпаття за цим проєктом, поверталися задоволеними й висловлювали бажання поїхати знову. Евакуація триває, бо дітям небезпечно залишатися в місті, а це чудова нагода відпочити від постійних повітряних тривог та оздоровитись», – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Такий відпочинок пропонувався всім охочим учням Покровської громади. Під час поїздки діти матимуть можливість завершити навчальний рік, насолоджуватися природою та займатися активним відпочинком.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що дітей з Покровської та Авдіївської громад відправили на відпочинок до Прикарпаття.