За підтримки Донецької ОВА та благодійників 44 учні з Авдіївської та Покровської громад вирушили на Прикарпаття, де проведуть найближчий місяць в одному з санаторіїв Івано-Франківщини. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Окрім батьків, дітей проводжали начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою.

«Це вже третя організована поїздка для наших дітей, яким вкрай потрібен цей відпочинок. Вони продовжуватимуть навчання дистанційно, разом з тим матимуть нагоду відпочити від постійних звуків повітряної тривоги. Дякуємо організації «Співдружність України», БО «Люкрейн» та голові Донецької ОВА Вадиму Філашкіну за організацію такої подорожі та сприяння в перевезенні дітей до місця відпочинку», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

В програмі для юних мешканців Покровського району передбачені заняття з психоемоційного розвантаження, майстер-класи та екскурсії.

Діти житимуть в санаторії під супроводом психологів, фахівців з дитячого дозвілля та медиків Покровська.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що група дітей з Покровської та Авдіївської громад відправилась на оздоровлення та відпочинок до санаторію у місті Яремче.