Завдяки підтримці БФ «Карітас» близько 50 школярів з Покровська, Мирнограда та Новогродівки проведуть десять днів в оздоровчому таборі на Львівщині. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

В умовах воєнного стану подібний відпочинок для дітей є важливим, адже стрес має неабиякий влив на психіку. У таборі зі школярами займатиметься кваліфікована команда вихователів, аніматорів та психологів.

«Там їх зустрінуть представники благодійного фонду «Карітас Маріуполь», за підтримки якого діти будуть відпочивати. Окрім різних квестів, навчання, майстер-класів, звісно, будуть екскурсії», – розповідає заступниця Новогродівського міського голови Ольга Сидорова.

База відпочинку «Чарівні озера» знаходиться за 25 кілометрів від обласного центру та має унікальні природні ландшафти, тож діти зможуть насолодитися пейзажами та чистим повітрям. 

«Подорож вже друга. Ми відправляли дітей літом в Яремчу. Все безкоштовно: проїзд, проживання, екскурсії, харчування – все для наших дітей», – каже завідувачка організаційного відділу Покровсько-Мирноградської територіальної організації ПРВП Любов Абраменко.

Детальніше про подорож до оздоровчого табору – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що покровських дітей навчали виготовляти піцу в межах проекту, направленого на психоемоційне розвантаження школярів.