У Покровській громаді цього року вирішили відмовитися від масових заходів на новорічні та різдвяні свята. Про це повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

«По-перше, хочу подякувати Збройним силам України і всім силам опору за те, що маємо можливість зустрічати Новий рік на рідній землі, під українським прапором, у нашій громаді. Але на цей Новий рік і на ці різдвяні свята в нас не буде масових заходів, не буде встановлюватися ялинка. Вже встановимо, коли буде наша перемога. І тоді відсвяткуємо всі свята», зазначив очільник Покровської громади.

За словами Сергія Добряка, зараз святкування, по-перше, не на часі. Ялинку також не встановлюватимуть через безпекову ситуацію. Замість святкування та розваг головний фокус буде спрямований на підтримку Збройних Сил України та тих, хто постраждав внаслідок збройної агресії рф. 

«Хочу зазначити, що влаштовувати святкування в такий час неправильно і у відношенні до наших хлопців, до бійців, і до поранених та тих мешканців Покровської громади, які втратили у цій війні своїх рідних і близьких», – підкреслив Сергій Добряк.

Раніше повідомлялося, що ялинку цього року також не встановлюватимуть у Мирноградській громаді.

У нашому Telegram-каналі проходило опитування: чи потрібно встановлювати ялинки в тилових громадах Донеччини? 72% учасників вважають, що не потрібно.