Новорічну ялинку в Мирнограді встановлювати цього року не будуть. Про це журналістам ТК «Орбіта» повідомив начальник Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Ключка.

Останніми днями соцімережами поширюється опитування мешканців різних міст Донецької області щодо доцільності встановлення новорічних ялинок. Не виключення і Мирноград, тож журналісти поцікавилися в Юрія Ключки, чи буде цього року ялинка в громаді. Відповідь – ні.

Нагадаємо, що рік тому в Мирнограді також не встановлювали новорічну ялинку. «Ми намагаємося робити все, щоб Новий рік відчувався в теплих домівках наших громадян. Ялинки і яскравих святкувань в Мирнограді не буде», – повідомив тоді Юрій Ключка.

Із міркувань безпеки, аби уникнути скупчення людей, минулого року не наряджали ялинку і в місті Покровську. «Усі кошти на встановлення ялинки, її обслуговування, підключення до електромережі спрямуємо на наші пункти обігріву, на допомогу людям», – пояснили в Покровській МВА напередодні минулого Нового року.

У нашому Telegram-каналі проводиться опитування:  чи потрібно встановлювати новорічні ялинки в тилових громадах Донеччини? Переходьте за посиланням та ділитесь своєю думкою.