Чергову безсонну ніч пережили мешканці Новогродівки. Росіяни влучили по об’єктах цивільної інфраструктури та житлових багатоповерхівках. Про це з місця подій повідомляє кореспондент ТК «Орбіта»

«Обстріл стався приблизно о другій години ночі. Постраждало більше 20 багатоповерхових будинків, повністю зруйнована одна адмінбудівля. Поранень зазнала жінка, яка від госпіталізації відмовилася», – розповів в.о. начальника Новогродівської МВА Олег Жужман.

Жителі Новогродівки плачуть, пригадуючи моторошну ніч.

«Мене ледь не вбило. Я заснула, а потім як почалося. Я лежу – ну куди мені подітися? І мене викинуло прямо з ліжка. Вікно так вибило – і в стінку. Я, мабуть, пролежала хвилин п’ять. Потім піднялась – поповзла в ванну, і в ванній сиділа», – розповіла Євгенія Максимівна.

Новогродівці, чиї домівки постраждали внаслідок обстрілу, отримують будівельні матеріали. У будівлях практично не залишилось вцілілих вікон.

«Вікон немає – всіх. У мене трикімнатна квартира, вікон немає з усіх боків. Що тут можна сказати – коли воно все летить? Добре, хоч встигли вибігти в коридор. Виявляється, рятує», – каже жителька Новогродівки Вікторія.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що цієї ночі росіяни вдруге за добу обстріляли Селидове та Новогродівку.