Бухгалтер відділу освіти Покровська Марина Сердюк стала найкращої серед фахівців бюджетних установ України в 2023 році. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Марина Сердюк набрала найвищий бал на всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України». Це один із найбільш значущих проєктів Всеукраїнського бухгалтерського клубу, завдяки якому за 10 років перевірили свої сили майже 50 тисяч бухгалтерів. 

Цьогорічний конкурс завершився 24 листопада. Він складався з трьох етапів, кожен з яких вимагав від учасників високого рівня знань та професіоналізму. Перші два етапи включали в себе інтенсивне тестування, спрямоване на оцінювання знань учасників у сфері бухгалтерського обліку, податкового законодавства та фінансового аналізу.

У двох з етапів Марина Сердюк посіла перше місце. 

«Третій етап став справжнім випробуванням для учасників, адже вони мали написати есе на актуальну тему «Як зменшити обсяг роботи, що звалився на мене? Як знизити робоче навантаження на всіх працівників фінансової служби?». Це дало змогу не лише продемонструвати свої знання, але й виявити творчий підхід та здатність до аналітичного мислення», – повідомляють у Покровській МВА.

Марина Сердюк не просто увійшла в ТОП-10 переможців, але й випередила усіх конкурентів, набравши найвищий бал на всіх етапах змагань.

Фахівчиня з Покровська прийняла естафету від головного бухгалтера відділу освіти Покровської міської ради Наталії Єремєєвої, яка отримувала цей титул тричі поспіль.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що покровська Центральна дитяча бібліотека імені Олени Пчілки виграла у всеукраїнському конкурсі 5 тисяч доларів на створення сучасного мультифункціонального простору.