У Мирноградській центральній міській лікарні вирішується питання щодо погашення боргів із зарплати. Про це повідомила директорка медзакладу Ольга Гостєва.

«Ця заборгованість буде погашена за кошти місцевого  бюджету. Заборгованість за жовтень буде виплачена в січні – це 1 мільйон 543 тисячі гривень. І до кінця лютого буде виплачена кредиторська заборгованість за листопад у сумі 2 мільйони 142 тисячі гривень», – каже Ольга Гостєва.

Також вона розповіла, що аванс буде виплачено поточного тижня. Медична установа вже підписала низку договорів з НСЗУ. Зараз чекають на гроші, які одразу будуть спрямовані на виплату авансу і потім зарплати.

Проте через три місяці укладені договори з Національною службою здоров’я України знову будуть переглядатися. Ольга Гостєва не виключає, що процес підписання нових договорів може знову призвести до затримки зарплати.

«Можлива деяка затримка в березні-квітні, поки буде переукладання договору щодо нашого основного пакету медичних послуг – надання медичної допомоги в зоні бойових дій», – зазначає Ольга Гостєва.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що медперсоналу Мирноградської ЦМЛ затримали зарплату.