Бодібілдерки з Добропілля Ірина Шацило та Дар'я Сизова представили Україну на Чемпіонаті світу, який проходив в Італії. У своїх категоріях Ірина здобула золоту, а Дар’я – срібну медаль. Детальніше про це розповіли самі спортсменки.

Ірина Шацило в спорті вже багато років: спочатку була тренеркою з фітнесу, а потім пішла в бодибілдинг. Стала бронзовою і срібною медалісткою на європейських та міжнародних змаганнях. Виступ, який приніс їй «золото», був вже третім за рік. Ірина каже, що підтримка українських спортсменів на всіх змаганнях просто шалена.

«Коли я вийшла з прапором Україги, всі аплодували стоячи. Це було дуже приємно», – розповідає чемпіонка. 

Проте, за словами Ірини, вона більше переживала не за себе, а за свою ученицю Дар'ю Сизову. Ірина підкреслила, що на останніх змаганнях Даша була її тренерською гордістю. Сама ж Дар'я Сизова розповіла, що в період підготовки змогла максимально зібратись, і це дало результат – срібну медаль. 

«Навіть несподівано важко. Особливо за два тижні до змагань: харчування, по два тренування, сім'я. Але воно того варте», – впевнена Дар'я. 

Серйозно займатися бодибілдингом Даша почала рік тому. Каже, що на перші змагання їхала скоріше за досвідом, адже конкуренція була дуже високою. Дівчина завжди буде вдячна тренерці, адже та побачила її потенціал та запропонувала спробувати свої сили.

Обидві спортсменки впевнені, що однією з причин їхнього успіху була всебічна підтримка рідних. Наразі у дівчат невеликий період відпочинку, після чого на них чекають нові досягнення. 

Детальніше про виступ добропільських бодібілдерок на Чемпіонаті світу – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав про гирьовика з Новогродівки, який виборов два «золота» на Кубку України