Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія», HopeUA, Фонд Дениса Парамонова разом з партнерами передали різноманітне медичне оснащення медзакладам дев’яти населених пунктів Донецької та Харківської областей. Про це повідомили у БФ молодіжної ініціативи «Надія».

«Ми відвідали шпиталі в Покровську, Дружківці, Краматорську та Торецьку. Також доставили цінні медичні вантажі в Купʼянськ, Дергачі, Балаклею, Ізюм та Чугуїв», – розповів амбасадор Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» Євген Хмара.

Зокрема, в один із шпиталів Донецької області передали два комплекти ультразвукових хірургічних скальпелів з набором інструментів, що дозволять проводити безкровні хірургічні втручання.

«Лікарні Харківщини та Донеччини сьогодні як ніколи потребують підвищеної уваги, адже тут лікуються дуже багато людей, зокрема тих, які вимушені були виїхати з тих районів, де неспокійно. Навантаження на більшість лікарень є колосальним. Разом з партнерами ми не стоїмо осторонь і допомагаємо лікарням», – зазначили у Фонді Дениса Парамонова.

Раніше повідомлялося, що Родинська лікарня отримала гуманітарну допомогу з Чехії.