Сьогодні вночі, 29 березня, котельні Покровська припинили роботу. Завершити опалювальний сезон вирішили раніше, ніж зазвичай, через теплу погоду. Про це розповіли в КП «Покровськтепломережа».

«Згідно з розпорядженням військової адміністрації сьогодні о 24 годині ми зупинили газове обладнання, зробили поступове розхолодження котлового та допоміжного обладнання і приступили до перекриття теплових мереж. Наразі слюсарі знаходяться в мікрорайонах – у теплових колодязях та домах перекривають засувки», – розповіла майстриня котельні Ніна Переясловська.

За її словами, цей опалювальний сезон в порівнянні з попереднім видався легшим.

«У цьому році не було таких блекаутів, ми обійшлися без переходу на генератори. Значних порушень не було. Водопостачання у нас з власних свердловин, вони відпрацювали добре, води було достатньо. Жителі молодці – не дуже розбирали воду, і працювати нам було трохи легше», – каже Ніна Переясловська.

Завдяки тому, що опалювальний сезон закінчився трохи передчасно, у комунального підприємства є змога зекономити енергоносії та газ, а в населення – гроші на оплату послуг.

У комунальників є час, аби підготувати теплове господарство до наступної зими. Незабаром фахівці розпочнуть етап ремонту котелень. Матеріалами вони забезпечені в повному обсязі, в наявності є все необхідне.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську вирішили завершити опалювальний сезон в ніч з 28 на 29 березня.