Опалювальний сезон 2023-2024 для котелень КП «Покровськтепломережа» закінчується в ніч з 28 на 29 березня о 24:00. Таке розпорядження підписав начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряка. Всім підприємствам, які мають на балансі котельні, рекомендовано також закінчити опалювальний сезон в зазначений термін. Про це повідомляє Покровська МВА.

У разі надходження заявки від пологового відділення, підприємство запустить модульну котельню, яка ще деякий час підтримуватиме температуру, необхідну немовлятам. Про це повідомив директор комунального підприємства «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

Також він зазначив, що опалювальний сезон 2023-2024 року в Покровській громаді пройшов достатньо стабільно.

«Ми врахували всі недоліки минулого опалювального сезону, були придбані та встановлені додаткові генератори, щоб у разі відключення електроенергії котельні могли працювати в автономному режимі. Однак, внаслідок збройної агресії руйнувань зазнали деякі об’єкти критичної інфраструктури. Їх ми відновили взимку. В аварійному режимі довелося докладати зусиль до перемикання абонентів, щоб лікарні працювали стабільно», – зазначив Дмитро Гордієнко.

Цього року опалювальний сезон в Покровській громаді закінчиться трохи раніше, ніж зазвичай. Це насамперед зумовлено різким зростанням температури зовнішнього повітря. Також це дасть змогу комунальному підприємству зекономити енергоносії та газ, а населенню – кошти на оплату комунальних послуг.

Першочергова задача комунальників зараз – це якісно підготуватися до наступного опалювального сезону.

«Після завершення періоду опалення весь колектив підприємства починає готуватися до наступного сезону. Матеріали в наявності маємо. Вже з 1 квітня всі бригади розпочинають роботи з заміни тепломереж в повному обсязі», – додав Дмитро Гордієнко.

У міській адміністрації нагадують, що своєчасна сплата послуг теплопостачання дасть комунальникам можливість якісно підготуватися до наступного опалювального сезону.