Комунальні підприємства «Добропільській міський транспорт», «Білицький міський парк культури та відпочинку» та «Добропільська служба єдиного замовника» отримали нову професійну техніку. Про це повідомив начальник Добропільської МВА Андрій Бондаренко. 

За його словами, це стало можливим завдяки співпраці Добропільської військової адміністрації з Державним фондом ліквідації наслідків збройної агресії. 

«Ми першими в області отримали значну субвенцію – більш ніж 40 мільйонів гривень. У результаті закупимо дев’ять одиниць техніки. На сьогодні вже отримали сім: три екскаватори-навантажувачі, два фронтальних навантажувачі, самоскид і автовишку», – повідомив Андрій Бондаренко. 

Комунальники кажуть, що раніше техніку доводилось орендувати та очікувати певний час. Тепер роботи можна буде виконувати набагато швидше.

«Ця техніка дуже важлива для громади, вона покращить роботи з благоустрою. Вона важлива для ліквідації наслідків ворожих обстрілів і буде важливою в повоєнний час», – каже Андрій Бондаренко. 

Упродовж жовтня та листопада до громади мають надійти ще два сміттєвози, придбані за гроші цієї ж субвенції. 

Детальніше про нову техніку комунальних підприємств Добропілля – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Добропільська автостанція відновила роботу.