У місті Добропілля після півторарічної паузи відновила роботу автостанція. Про це повідомила начальниця автостанції Вікторія Липська.

На сьогодні доступні 40 рейсів. Починаючи з 7 години ранку, автобуси відправляють до Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва. Також у розкладі багато рейсів до міст заходу країни – Ужгорода, Тернополя, Яремчі, Івано-Франківська. Бажаючих виїхати з Добропілля до Польщі можуть відправити без довгих пересадок через Краматорськ.

Як і до війни, зараз працює сервіс придбання квитків онлайн.

«Квіток, придбаний онлайн, не треба друкувати. Інформація про пасажира вже надається перевізнику», – зазначила Вікторія Липська.

За її словами, вартість квитків дещо зросла, проте люди продовжують користуватися послугами.

«Пасажири звертаються з проханням щодо відновлення рейсів на міжобласні та міжнародні напрямки. Боремося з нелегальними перевізниками. Багато людей повернулись у свої домівки і бажають їздити», – розповідає Вікторія Липська. 

Щогодини відправляються автобуси до сусідніх громад, зокрема до Покровська та Краматорська. На автостанції ще триває робота над організацією приміського сполучення, оскільки декілька місцевих перевізників бажають працювати окремо.

Детальніше про функціонування Добропільської автостанції – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що на вокзалах та в поїздах розпочали роботу маршали залізничної безпеки.