У ніч на 13 березня росіяни вдарили по Мирнограду ракетою-бомбою «Грім-Е1». Частково зруйновано п’ятиповерхівку, під завалами якої опинились люди. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Атака на житловий сектор сталася близько 23:00. На допомогу людям одразу прибули рятувальники та поліція. З-під завалів деблокували тіла двох мешканців – 68-річного чоловіка та 74-річної жінки», – йдеться в повідомленні.

Поранень зазнали 5 осіб: троє чоловіків 19, 26, 44 років та дві жінки 46 і 77 років.

Пошкоджено 4 багатоквартирних будинки та 9 цивільних автомобілів.

Всю ніч та на ранок на місці працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Правоохоронці збирали докази російського злочину та приймали звернення від постраждалих.

Зібрані поліцією матеріали будуть передані до СБУ для здійснення досудового розслідування. Правова кваліфікація події – ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 12 березня близько 23:00 росіяни влучили в житлову багатоповерхівку в Мирнограді. Внаслідок обстрілу загинули двоє людей, 5 отримали поранення, пошкоджені будинки та автомобілі. У ДСНС показали кадри порятунку людей з-під завалів.