Активісти організації ветеранів війні та праці міста Родинського зібралися на свято врожаю. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

У ветеранській організації вирішили, що День працівників сільського господарства, окрім аграріїв, мають відзначати і ті, хто займається вирощуванням сільгосппродукції для власних потреб. Кожен із ветеранів має досвід праці на землі, тому і виникла ідея проведення свята.

«Ми зібрались тут, аби відмітити це свято, і назвали його «Золота осінь». Наші пенсіонери та ветерани володіють гарними присадибними ділянками, на яких вирощують буквально все», – каже голова Покровської міської організації ветеранів війни та праці Олександр Іващенко. 

Ветерани вважають, що овочі та фрукти, вирощені власноруч, значно смачніші, ніж куплені, а робота на землі позитивно впливає на здоров'я.

«Земля – це наше здоров'я. От здається, і голова болить, і руки, і ноги, і тиск піднявся. Попрацювала на землі – повертаюсь здоровою», – зазначає Голова первинної організації ветеранів війні та праці міста Родинське Надія Годжур.

Родинські ветерани принесли на святкування плоди з власних городів та приготовлені з них страви. А від управління соціального захисту населення та міської влади отримали разом з вітаннями теплі пледи в подарунок.

Детальніше про свято врожаю в Родинському – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що в Покровську привітали працівників сільського господарства.