Сьогодні близько 00:30 окупанти випустили по Селидовому 8 ракет. Про це повідомляють у поліції Донецької області. Попередньо, росія застосувала для удару ракети КN 23 та С-300.

Як вже повідомлялося, внаслідок атаки загинула 50-річна жінка – її тіло з-під завалів дістали рятувальники.

Одна з ракет влучила в багатоквартирний будинок. Поранень зазнали шестеро мирних мешканців: 6-річний хлопчик, якому завтра має виповнитися 7 років, чоловіки віком 18 та 51 років, три жінки 38, 42 та 64 років.

Крім того, внаслідок обстрілів зазнала травм 88-річна місцева мешканка. Всі поранені були доставлені до лікарні.

«Попередньо відомо про пошкоджені 53 багатоквартирних і 10 приватних будинків, 4 заклади освіти, 2 адмінбудівлі, приватне підприємство, 24 транспортні засоби. Кількість руйнувань не є остаточною, оскільки люди ще звертаються до поліції з повідомленнями про пошкодження», – зазначають у ГУНП в Донецькій області.

За зібраними поліцією матеріалами розпочато досудове розслідування. Правова кваліфікація воєнного злочину рф – порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни обстріляли Селидове. 50-річна загибла працювала сторожем та знаходилась у службовому приміщенні зруйнованої адмінбудівлі. Під час ліквідації наслідків обстрілу співробітники ДСНС врятували з-під завалів трьох людей.