Щонайменше 1 людина загинула і 7 поранено внаслідок нічних обстрілів Селидового. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, росіяни обстріляли місто 7 разів. Серед поранених – дитина 2017 року народження.

Як повідомили в Селидівській міській військовій адміністрації, внаслідок обстрілу загинула жінка 1973 року народження.

«В результаті обстрілу пошкоджено 7 адмінбудівель, 53 багатоповерхових житлових будинки, 10 приватних домоволодінь та 24 транспортних засоби», – повідомили в Селидівській МВА.

Також пошкоджені електромережі, місто частково знеструмлене.

Про наслідки обстрілу також повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.

«В результаті атаки росіян на мирне місто загинула 50-річна жінка, яка працювала сторожем та знаходилась у службовому приміщенні. Її тіло деблокували з-під завалів зруйнованої адміністративної будівлі», – йдеться в повідомленні.

Поранені цивільні – 4 жінки віком від 38 до 88 років, двоє чоловіків 18 й 51 року та 6-річний хлопчик. Їх доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами. У дитини до того ж діагностовано різану рану голови.

Тип ракет, якими росіяни атакували Селидове, встановлюється. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури відкрито кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні близько 00:30 росіяни обстріляли Селидове. Під завалами шукали сторожа зруйнованого закладу освіти.