18 квітня вночі окупанти знову обстріляли Покровськ. Як повідомляє міська військова адміністрація, ціллю ворога стали промислові об’єкти. Усі служби почали працювати з самого ранку. На місці обстрілу побувала знімальна група ТК «Орбіта».

Вибуховою хвилею в будинках покровчан повибивало вікна, вирвало двері, пошкодило крівлі.

«Дружину прикрив, коли гепнуло, і все. І зрозуміти щось не встиг, трохи страшно було. Паркан вирвало, дах пошкодило, вікна повилітали одразу. Двері у мене пом’яло, вони тепер і ні туди, і ні сюди – треба вирізати і повністю викидати. Один собака загинув, інший десь втік», – розповів покровчанин Олександр.

Ціллю ворога цієї ночі стали промислові об’єкти – підприємство, станція техобслуговування автомобілів. Також зазнали руйнувань будівлі закладу освіти та місцевого телеканалу.

Вибуховою хвилею пошкоджено житлові будинки. Щонайменше 35 містян заявили в Контакт-центр про своє пошкоджене майно.

«Попереднє обстеження виконали, вже працюють відповідні служби і наші комунальні підприємства над усуненням цих руйнувань. Це забиття вікон, там, де можливо, виконуємо роботи з першочергового ремонту покрівель – там, де сповзли листи шиферу. Увесь обсяг робіт по забиттю вікон і ось таким роботам на покрівлях плануємо виконати за сьогодні – максимум завтра. Потім згідно з нашими планами перейдемо до ремонту», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Постраждалих та загиблих в результаті чергового обстрілу Покровська немає.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі окупанти обстріляли Покровськ та Селидове.