Марія Деревягіна

Марія Деревягіна

Вітаю! Я Марія, журналістка телекомпанії «Орбіта».

Пишу вірші, захоплююся літературою та забула, що таке підбори, адже зазвичай приходжу на роботу в улюблених жакетах, а терміново їду знімати пожежу або поля, засіяні рапсом)

Обожнюю свою роботу за непередбачуваність та раптовість, тому кросівки - мої найкращі друзі.

Ще в дитинстві мене надихнула дівчина-кореспондентка Ейпріл ОʼНіл з мультфільму про черепашок-ніндзя. З того часу й почалося моє непідробне захоплення телебаченням.

Була учасницею шкільної телестудії, перемагала у Всеукраїнських медіа-проєктах та фестивалях.

Після школи одразу влаштувалася на регіональний телеканал «Донеччина TV», що базувався у Краматорську. Була ведучою новин та авторської передачі, де спілкувалася із видатними творчими людьми.

Протягом 5 років роботи встигла познайомитися з надзвичайно цікавими особистостями та зняти найрізноманітніші сюжети.

Колись соціальні опитування на вулиці я порівнювала з найскладнішим випробуванням. Квести в телешоу «Форт Боярд» не стояли і поруч. Якщо побачите на вулиці з мікрофоном та благаючими очима, то не тікайте від мене, будь ласка, адже можу наздогнати)

Закінчила Харківську державну академію культури, факультет сценічного мистецтва, але театр - суто для душі, принаймні зараз.

Моя робота - говорити про складне простими словами. Найприємніше - розуміння, що я змогла чимось допомогти та була дійсно корисною. І окреме задоволення - завжди знати трохи більше, аніж знають звичайні мешканці)