Мирноградські залізничники відкрили футбольний сезон. Три команди, сформовані зі служб ТОВ «Вуглепромтранс», взяли участь у турнірі на честь колишнього директора підприємства Віктора Власова. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«У нас така традиція – щорічний турнір на кубок Віктора Олексійовича Власова. Він дуже сильно любив футбол. Ми його пам'ятаємо і цінуємо за те, що він підняв наше підприємство, впроваджував нові технології, створив фундамент для роботи нашого покоління. Це Людина з великої літери, почесний громадянин міста, і в пам'ять про нього ми щороку проводимо цей турнір – кубок Власова», – розповів директор ТОВ «Вуглепромтранс» Анатолій Вишневський.

У першому матчі команда служби колії перемогла команду рухомого складу з майже баскетбольним рахунком – 16:0.

У другій грі на полі зустрілися представники служби колії та команда адміністрації. Перший тайм теж закінчився в суху – з рахунком 2:0 на користь переможців попереднього матчу. Але у другому таймі команда адміністрації мобілізувала свої наявні резерви і зуміла забити два голи в ворота непереможного суперника, закінчивши гру з рахунком 2:2.

У результаті переможцем турніру стала команда служби колії, друге місце посіла команда адміністрації, а третє залишилося за футболістами з команди рухомого складу. Наступну гру в ТОВ «Вуглепромтранс» хочуть провести влітку, не пізніше Дня шахтаря.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що колектив ТОВ «Вуглепромтранс» долучився до донорської справи.