Учора в Покровську випав перший сніг, і місцеві комунальники приступили до ліквідації наслідків негоди. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

За словами директора КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Аліка Тумасова, вже відучора з 21:00 розпочалася активна робота з очищення доріг трьома одиницями техніки. Також використовується піщано-сольова суміш, яка вже розсипана на трьох мостах та перехрестях доріг. 

«З третьої години ранку працювало вже чотири одиниці техніки, а з 6:00 їх кількість збільшили до одинадцяти. Завдяки її своєчасному переобладнанню наше комунальне підприємство було готове до зміни погодних умов», – зазначив Алік Тумасов. 

Над ліквідацією наслідків негоди  також працюють двірники дільниці «Чисте місто», які розчищають від снігу паркові зони, сквери, пішохідні переходи та прибудинкові території. Усього до цієї справи залучено 90 працівників.

У Покровській МВА закликають всіх учасників дорожнього руху бути уважними та при плануванні поїздки зважати на погодні умови.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що покровські комунальники звітували про підготовку до зимового утримання доріг.