6 грудня за новоюліанським календарем Православна церква України відзначає день Миколи Чудотворця. З цієї нагоди у Покровську провели святковий захід для вихованців центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя». Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Свято підготували працівники покровського дитячого садка «Вербонька». Діти брали участь у конкурсах, відповідали на питання та змагались в рухливих іграх, а також отримали подарунки від Святого Миколая.

«Сьогодні я була щаслива привітати наших діточок з чарівним святом – Днем Святого Миколая. І діточки в нашому центрі «Милосердя» чарівні. Я була дуже рада заїхати, подарувати їм цукерочки та печиво від нашої військової адміністрації», – каже заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Олена Харчевна.

«Сьогодні неперевершені подарунки, діти в захваті, настрій позитивний. Вдячні за підтримку, добро та милосердя», – подякувала директорка центру Маргарита Алексєєнко.

Детальніше про святковий захід – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Добропільський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю відзначив своє 16-річчя