Шановні мешканці Покровської громади!

Останнім часом до ситуації, що розгортається на Покровському напрямку, зокрема в Покровській громаді, прикуто багато уваги.

Так, дійсно, ситуація залишається складною, тож ми посилили інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо необхідності евакуації. Але нагадаю, що обов’язкова евакуація з Донеччини триває з 2022 року.

Ми продовжуємо евакуювати наших жителів, щоб зберегти їх життя. Наразі 1 раз на 8 днів курсує евакуаційний потяг з подальшим розселенням у Рівненській області.

Люди отримують від ЮНІСЕФ або УВКБ ООН разову виплату в розмірі  10800 грн на 1 особу, якщо евакуйовані особи раніше не отримували цю виплату.

Для родин з дітьми передбачене  безкоштовне розселення у місті Решетилівка Полтавської області, а також громадах Закарпатської області.

Крім того, щоденно курсує безкоштовний евакуаційний поїзд до Львівської області.

Зараз всі ми працюємо на єдиний результат – врятувати людей від ворожих обстрілів, вивезти у безпеку наших дітей, тим самим зберегти наше майбутнє.

Громада тримається – працюють комунальні підприємства, соціальні, фінансові та державні установи.

Тримається завдяки нашим Силам оборони – і ми надаємо їм всю можливу підтримку.

Покровськ сильний, як і його жителі. Тому зараз нам потрібні сили для того, щоб прийняти правильні рішення і зберегти життя наших людей.