Минула доба у громаді пройшла відносно спокійно. Фактів щодо постраждалих та руйнувань внаслідок обстрілів на території громади не зафіксовано. Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС отримана така інформація: на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось, заявок на відпрацювання ВНП не було. У с. Лисівка сталося займання сухої трави на площі 30 кв.м.

Комунальні підприємства працюють в штатному режимі, забезпечують постачання води та електрики, прибирають вулиці від сміття.

Аварійні ситуації за минулу добу: о 09:32 стався порив труби холодного водопостачання у районі Локомотивного депо. Аварійна ситуація була усунута фахівцями КП «Покровськводоканал» об 11:00.

З нагоди Дня Конституції 28 червня відбулися урочистості, під час яких більше ста мешканців Покровська - трудівники та службовці, представники освітніх закладів, комунальних підприємств, військовослужбовці, волонтери, журналісти та керівники міської ради отримали нагороди та подяки від міської ради.

Керівництво громади наголошує на необхідності евакуації. Щодня із станції Покровськ відправляється безкоштовний потяг, який прямує через Дніпро до Львова.

Комендантська година та режим світломаскування діють з 21:00 до 05:00.

Джерело Покровська міська рада