Минула доба у громаді пройшла неспокійно.

З офіційного повідомлення ДСНС отримана така інформація: 25 травня о 07.37 надійшло повідомлення про обстріл у м. Покровськ, унаслідок чого було травмовано 5 цивільних осіб, пошкоджено 6 будівель Укрзалізниці, 1 вантажний автомобіль, 1 мотодрезина, 7 легкових автомобілів.

При обстеженні також виявлено, що зазнали пошкоджень об’єкти приватного бізнесу, десятки багатоквартирних та приватних будинків, комунальний заклад міста. Усі пошкодження зафіксовані, складені відповідні акти. Комунальні служби працюють над усуненням наслідків (закривають вікна та покрівлю, прибирають уламки та скло).

За попередніми даними від Донецької обласної прокуратури обстріл міста відбувся у тому числі із застосуванням крилатої ракети типу «Іскандер».

Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях.

Триває евакуація залізничним транспортом. На 16:30 заплановане відправлення евакуаційного потягу №234/233 Покровськ - Дніпро - Львів. Проїзд безкоштовний. Крім того, о 9:00 та 14:38 із залізничної станції «Покровськ» відправляються електрички до Дніпра.

У штатному режимі працюють комунальні служби.

Аварійні ситуації за минулу добу: о 07:45 внаслідок обстрілу стався обрив дротів, що живлять житлові будинки, розташовані на вул. Прокоф’єва. Аварійна ситуація була усунена об 11:00.

Нагадуємо про правила безпеки: у жодному разі не наближайтеся до незнайомих та підозрілих предметів.

Фактів колабораціонізму не зафіксовано.

Комендантська година та особливий режим світломаскування діють з 21:00 до 5:00.

Джерело Покровська міська рада