Минула доба у громаді пройшла неспокійно - лунали вибухи. За попередньою інформацією на територію міста (незабудована місцевість) впали уламки ворожого снаряду. Відомості щодо пошкоджень та руйнувань об'єктів інфраструктури, житлових будинків уточнюються. Загиблих та поранених серед цивільного населення не має. На ділянці працюють відповідні фахівці.

У штатному режимі продовжують працювати комунальні служби. Оперативний штаб діє 24/7. Всі заступники міського голови трудяться на своїх робочий місцях. Комунальні підприємства подають газ, світло та воду.

О 07:00 стався порив труби холодного водопостачання у приватному підключенні по вулиці Михайла Петренка. Вода на вулицю не подається. Станом на сьогоднішній ранок не відновлено.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС отримана така інформація: внаслідок ДТП виникла пожежа на трасі (межа Донецької та Дніпропетровської області), горять дві автівки, станом на 06:00 про постраждалих інформації немає. Заявок про ВНП не надходило.

Триває евакуація мирного населення. Потяг «Покровськ – Чоп» відтепер курсує по непарних числах. Також Укрзалізниця запускає нові приміські потяги:

  • 6:00 - Чаплине – Покровськ
  • 9:00 - Покровськ – Чаплине - Дніпро гол.
  • 19:40 - Дніпро гол. – Чаплине.

Це не евакуаційні рейси. Вони курсують на платній основі.

Фактів колабораціонізму не зафіксовано.

У громаді діє комендантська година та режим світломаскування з 20:00 до 05:00.

Зберігайте спокій. Все буде добре!

Джерело Покровська міська рада