Ніч у громаді пройшла відносно спокійно. ️Керівники знаходяться на своїх робочих місцях, працюють у режимі 24/7.

Комунальні підприємства на території Покровської ТГ працюють у штатному режимі. ️ Аварійних ситуацій у сфері ЖКГ за минулу добу не зафіксовано. До домівок у повному обсязі подається світло, вода та газ.

Триває евакуація населення залізничним транспортом. Сьогодні о 16:30 зі станції «Покровськ» у західні регіони відбуває поїзд №233 Покровськ – Чоп. Перевага надається жінкам, дітям та літнім людям. Чоловіки залишаються підтримувати роботу містоутворюючих підприємств.

Створюється база магазинів та точок надання послуг для своєчасного сповіщення жителів громади про їх діяльність.

Триває комплектація укриттів. Сховища забезпечують всім необхідним – ємностями, продуктами тривалого зберігання. Роздаємо продуктові та гігієнічні набори представникам незахищених верств населення у пунктах видачі.

Отримати дитяче харчування та підгузки можна сьогодні з 9:00 до 12:00 в УСЗН за адресою: вул. Поштова, 22. Є памперси для малечі до двох років. Потрібен паспорт, код, свідоцтво про народження дитини.

Протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій та ситуацій не трапилось, виїздів бійців ДСНС не було.

У громаді з 19:00 до 06:00 діє комендантська година та режим світломаскування.

Джерело Покровська міська рада