За інформацією відділу «Контактний центр Покровської міської ради», за минулу добу стались такі аварійні ситуації у сфері діяльності ЖКГ.

О 00:25 9 березня відбулася аварійна зупинка котельні №2 (різке зниження тиску). Без теплопостачання залишилися мешканці житлових будинків за адресами: пр. Шахтобудівельників, вул. Центральна, вул. Лихачова, пров. Колосова, вул. Руднєва, вул. Європейська.

Станом на 09.03.2022 року усі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС була отримана інформація про те, що протягом минулої доби на території Покровської громади внаслідок бойових дій 03.03.2022 року виявлено ще три вибухонебезпечні предмети в м. Покровськ. Піротехнічним розрахунком Головного управління ДСНС у Донецькій області 8 березня відпрацьовано 9 заявок. Загалом надійшло 92 заявки на знешкодження ВНП. Піротехнічним підрозділом буде продовжена робота по відпрацюванню ВНП.

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на можливі події оперативні розрахунки посилені, на чергуванні м. Покровськ знаходяться дві АЦ, автодрабина та 2 САРМ. У м.Родинське на чергуванні одна автоцистерна.

Повідомлень про надзвичайні події на території покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило.