За минулу добу аварійних ситуацій у сфері діяльності ЖКГ зафіксовано не було. Станом на 21.03.2022 року усі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС отримана наступна інформація.

Протягом минулої доби на території Покровської громади у м. Родинське по вул. Пушкіна горіла суха трава на площі 2 га, залучалась одна автоцистерна та 5 чоловік особового складу ДПРЧ-83; о 22.18 надійшло повідомлення про пожежу в м.Покровськ, вул. Матросова, 19, горів гараж зсередини на площі 20 кв м, залучалась одна автоцистерна та 6 чоловік ДПРЧ-51 та одна автоцистерна та 4 чоловіки особового складу ДПРЧ-52.

Протягом доби працювала піротехнічна група. Було відпрацьовано 5 заявок про ВНП, вилучено 59 одиниць ВНП. Піротехнічним підрозділом буде продовжена робота 21.03.2022 р.

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на можливі події оперативні розрахунки посилені, на чергуванні м. Покровськ знаходяться 2 АЦ, 1 автодрабина та 1 САРМ. У м.Родинське на чергуванні 1 АЦ.

Повідомлень про надзвичайні події на території покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило.

Покровська міська рада