Минула доба у громаді пройшла відносно спокійно. Фактів щодо постраждалих та руйнувань не зафіксовано.

Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях. У штатному режимі працюють комунальні служби.

Диспетчер ДСНС у ранковому зведенні повідомив, що протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не сталось, пожеж не було. На території громади працювала піротехнічна група, на відкритій території було знешкоджено 29 вибухонебезпечних предметів (КОБЕ 3 Б30).

Аварійні ситуації за минулу добу: у зв’язку з недостатнім тиском у системі, впродовж дня 11.06.2022 відбувалося неодноразове зупинення підвищувальних насосних станцій, що живлять Покровську ОТГ: Заводська, Северна, Добропільська, Шахтарський, Сонячний, Шевченко, Родинське, водобашта Динасового селища. Станом на ранок 12 червня всі ПНС у роботі.

Повідомлень про надзвичайні події на території Покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило.

Триває евакуація залізничним транспортом. На 16:30 заплановане відправлення безкоштовного евакуаційного потягу №234/233 Покровськ - Дніпро - Львів.

Фактів колабораціонізму не виявлено.

Комендантська година та особливий режим світломаскування діють з 21:00 до 5:00.

Джерело Покровська міська рада