Минула доба у громаді пройшла відносно спокійно. Фактів щодо постраждалих та руйнувань за добу не зафіксовано.

З ранкового зведення ДСНС: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось, заявок на відпрацювання ВНП не надходило.

У місті Родинське в будинку на вулиці Тиха о 00.02 виникла пожежа в квартирі на площі 2 кв.м. Займання ліквідоване жителями до прибуття підрозділу ДСНС, травмованих та загиблих немає.

Аварійні ситуації за минулу добу: електропостачання Карлівської фільтрувальної станції відновлене. Водопостачання надається за графіком – м. Родинське та с. Шевченко.

Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях.

25 червня керівники громади провели низку робочих нарад з керівниками комунальних підприємств, медичних та соціальних установ, ДТЕК, компанії «Вода Донбасу», рятувальними підрозділами. На порядку денному – підготовка до опалювального сезону, етапи евакуації населення, робота медзакладів, проведення консультацій з незалежними експертами із зазначених питань.

На зустрічі з представниками Швейцарської неурядової організації міський голова розповів, у чому має потребу громада для вирішення питань, що виникли внаслідок обстрілів.

Керівництво громади наголошує на необхідності евакуації. Щодня о 16.30 відправляється безкоштовний потяг Покровськ – Дніпро – Львів.

Комендантська година та режим світломаскування діють з 22.00 до 04.00.

Фактів колабораціонізму не зафіксовано.

Джерело: Покровська міськрада