У сфері ЖКГ за минулу добу сталися наступні аварійні ситуації:

Водопостачання:

Об 11.23 відбувся порив труби холодного водопостачання. Без води залишилися мешканці сел. Щербака. Аварійна ситуація була усунута фахівцями КП «Покровськводоканал» о 13.50.

У зв’язку з аварійної ситуацією на каналізаційній насосній станції №8 о 7.30 була зупинена водопровідна насосна станція №15 (м-н «Лазурний», 67-78Б), о 13.20 зупинена ВНС №13 (м-н «Лазурний» 28-37А) та ВНС №14 (м-н «Лазурний», 57-68Б). О 15.40 також відбувся скритий порив на водоводі діаметром 200 мм у м-ні «Лазурний». Відновлювальні роботи заплановано виконувати протягом дня 13 квітня.

Комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

З ранкового зведення ДСНС: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій та ситуацій не трапилось. Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на можливі події оперативні розрахунки посилені, на чергуванні в Покровську знаходяться 2 АЦ, 1 автодрабина, у Родинському на чергуванні 1 АЦ.

Повідомлень про надзвичайні події на території Покровської ОТГ до Контактного центру Покровської міської ради не надходило.

 Джерело: Покровська міськрада