За минулу добу зафіксовано наступні аварійні ситуації у сфері діяльності ЖКГ.

Електропостачання

О 14.30 відбулося аварійне відключення електропостачання житлових будинків на мікрорайоні Південний, також була зупинена насосна станція. Відновлювальний роботи проводили фахівці ДТЕК, аварійна ситуація була усунена о 15.35.

Теплопостачання

О 9.45 відбулася аварійна зупинка котельні №9 (порив теплотраси), без теплопостачання залишалися будівля ЗОШ №8, дитячого садочку «Капітошка». Відновлювальні роботи проводили фахівці КП «Покровськтепломережа». Аварійна ситуація була усунена о 15.30.

Водопостачання

О 9.00 було припинено водопостачання до міста Родинське (порив труби холодного водопостачання), відновлювальні роботи проводилися фахівцями КП «Покровськводоканал». Аварійна ситуація була усунута о 12.15.

Станом на ранок 12.03.2022 року усі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

З ранкового зведення була отримана інформація від диспетчера ДСНС, що протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій та ситуацій не зафіксовано.

11 березня працювали дві піротехнічні групи. Було відпрацьовано 5 заявок щодо ВНП.

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на можливі події оперативні розрахунки посилені, на чергуванні м. Покровськ знаходяться дві АЦ, одна автодрабина та один САРМ. У м.Родинське на чергуванні одна АЦ.

Повідомлень про надзвичайні події на території покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило.

Покровська міська рада