За минулу добу стались наступні аварійні ситуації.

  • 09.03.2022 року 00:25 відбулася аварійна зупинка котельні №2 (різке зниження тиску), без теплопостачання залишилися мешканці житлових будинків за адресами: пр. Шахтобудівельників, вул. Центральна, вул. Лихачова, пр. Колосова, вул. Руднєва, вул. Європейська. О 10.53 були відключені від теплопостачання додаткові ділянки д/с "Пролісок", "Сонечко", РТЦК та СП. Відновлювальні роботи виконувалися фахівцями КП «Покровсктепломережа», аварійна ситуація була усунута о 22.00.
  • О 12.00 відбулась аварійна зупинка котельні №12 у місті Родинське (усунення пориву на теплотрасі), без теплопостачання залишалися мешканці будинків за адресами: вул. Пушкіна, вул. Краснолиманська. Аварійна ситуація була усунута фахівцями КП «Покровськтепломережа» о 16.10.

Станом на ранок 10.03.2022 року усі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС була отримана інформація про пожежу. Горів покинутий автомобіль на вул. Академіка Корольова, 62, виїзд відбувся о 19:58. Постраждалих немає.

Протягом минулої доби на території Покровської громади внаслідок бойових дій 03.03.2022 року не виявлено вибухонебезпечних предметів в м. Покровськ. Піротехнічним розрахунком Головного управління відпрацьовано 09.03.2022р.- 3 заявки з 93 заявок на знешкодження ВНП (не підтвердилось). Робота по відпрацюванню ВНП продовжується.

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на можливі події оперативні розрахунки посилені, на чергуванні м. Покровськ знаходяться 2 АЦ, 1 автодрабина та 2 САРМ.

Повідомлень про надзвичайні події на території покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило.

Покровська міська рада